Bejelentés


Tótkomlósi Torna Club OMTK ULE 1913 II. - TTC 2019.01.26 11:00


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

 

 

Szia Henrik kérlek, értékeld a csapat téli felkészülését!


Horváth Henrik: "A téli felkészülés nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztem. A téli időszakban több játékos is a távozás mellett döntött munkahelyi elfoglaltság vagy más csapatnál akarta magát kipróbálni. Így mindenképpen igazolni kellett. Az új igazolások sajnos nem tudtak velünk készülni, hiszen csak edző meccseken találkozott a csapat. Plusz Bálint Dávid eligazolásával az is eldőlt, hogy Ibrányi, Vetró sem tud haza járni edzésekre. Így aztán csak a hazai játékosok és pár vidéki játékos tudott az edzéseken részt venni. Úgy vélem az alapozás nem úgy sikerült, ahogyan akartam."


Milyen változásokon ment keresztül a keret az átigazolási időszakban?


H.H.: "Sajnos több játékos is úgy döntött, hogy más csapatnál keres vagy próbál szerencsét. Sajnos voltak olyan játékosok is, akik azt mondták, hogy mindenféleképpen itt maradnak, de pár nap múlva máshogy döntöttek. Sajnálatos hogy a két rendkívül jó képességű kapusunk eligazolt. Braun Barna Csabán kapott állást, Hegyi Tibi pedig Németországban próbál szerencsét! Bálint Dávid pedig iskolai elfoglaltság miatt edzésre sem, de lett volna olyan, hogy meccsre sem tudott volna jönni. A többi játékos így Kovács, és a két Kormányos más csapatoknál próbálnak szerencsét. Így igazoltunk három játékost, kapuba Miklós Mátét, aki az OFC-től tette át székhelyét hozzánk fiatal és jó képességű kapus, aki bizonyítani akar. A támadósorunkat amúgy is szerettem volna megerősíteni és igazoltam két ismert játékost, akik már voltak nálunk. Szükségem volt olyan játékosra, aki igazi vezére tud lenni a csapatnak és nagy rutinnal rendelkezik ő Lovas Tamás. A másik támadó Kiss Balázs, akinél már régóta a levegőben volt a haza igazolása és végre sikerült is hazatérnie. Balázs nagy erőssége lehet ennek a csapatnak!" 

Mi az elvárás a csapattal szemben a tavasszal?


H.H.: "A csapattal szemben nekem még mindig az az elvárásom, hogy elkerüljük a kieső zónát, de én azt gondolom, hogy az új igazolásokkal kiegészülve az első tízbe kerülés a bajnokság végén! Hazai pályán teljesen mást kell produkálni, mint az ősszel, harapni kell, és jó játékkal kell kiszolgálni a szurkolóinkat."


Erősebb lehet ez a gárda, mint az őszi?

 

H.H.: "Nekem az a véleményem, hogy igaz hat játékos távozott tőlünk, de ez a tavaszi csapat erősebb lehet, mint az őszi, ez köszönhető annak, hogy mezőnybe két rutinos és tapasztalt játékos jött. Remélem, nem fogok csalódni és a bajnokság végén jó emlékeink lesznek erről a szezonról."

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!