Bejelentés


Tótkomlósi Torna Club OMTK ULE 1913 II. - TTC 2019.01.26 11:00


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Tisztelt Tótkomlósiak, kedves TTC Szurkolók!
Forró Gyula a Tótkomlósi Torna Club neveltje eredményes éveket tudhat maga mögött. Gyuszi 2011-ben a Magyar első osztályban szereplő Kecskeméti TE csapatában mutatkozott be. Később a nagy múltú többszörös Magyar Bajnok Újpest FC csapatát erősítette, ahol remek időszakot tudva maga mögött bekerült a Magyar Labdarúgó Válogatott keretébe, és eddig háromszor viselte a címeres mezt! Gyula 2015 telétől a Felcsúti Puskás Akadémia FC csapatában folytatta pályafutását, amelynek révén az átigazolás díjából mi is részesülhettünk picit. A befolyt összegből labdákat és egyéb sportfelszereléseket vásároltunk.
Ezen felül Forró Gyula felajánlott egy Puskás Akadémia FC mezt – amit az egész csapat aláírt –, hogy esetlegesen ezzel is segítse nevelőegyesületét, mert soha nem feledi honnan is indult a labdarúgó pályafutása. A Tótkomlósi Torna Club vezetése ezt a mezt, szeretné árverésre bocsájtani, és az ebből befolyó összeget a Tótkomlósi Utánpótlás nevelésre fordítani.
Kedves Tótkomlósi drukkerek! Úgy hiszem, ez a mez nagy ereklye lesz annak, aki a legtöbbet ajánlja érte, és sokat segít abban, hogy többet tudjunk fordítani az utánpótlás nevelésre, és legalább ilyen nagy tehetségeket nevelhessünk ki a következő években is.
A mezre a következő linken lehet licitálni , melyhez az alábbi adatok megadásával lehet érvényes ajánlatot tenni:
· Név ·Cím · Telefonszám · E-mail ·Ajánlott összeg megjelölése
Továbbá személyesen is megtehetik ajánlataikat.
László Dávid
totkomlositc@gmail.com
+36/30-868-58-73

Lehetőség van arra is, hogy egyéb módon támogassák a TTC-t és annak utánpótlás nevelési céljait, átutalással az alábbi számlaszámlára OTP BANK 11733182-20041597 (közlemény rovatba kérem írja oda, hogy „támogatás” ) vagy személyesen.

 

LICIT JELENLEGI ÁLLÁSA: 20.000 Ft

2016.05.23.Üzenetküldés
Licit Forró Gyula mezéért.

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!